Bahasa
Servicing-Your-Rolex-Cover-Scaled-1
Servicing-Your-Rolex-Cover_Portrait

Dibina untuk bertahan

JAMINAN KETAHANAN

Jam tangan Rolex direka dan dibina untuk bertahan. Dari konsepsi jam tangan Rolex hingga waktu ia meninggalkan bengkel, setiap langkah pembangunan dan pembuatannya mengikut satu syarat kritikal: kualiti. Hasilnya, tidak ada had tentang berapa lama jam tangan Rolex boleh bekerja, diwariskan dari satu generasi ke generasi seterusnya dan untuk beberapa kehidupan.

Servicing-Your-Rolex-Authorised-Service-Centre_Portrait

BENARKAN PAKAR MEMBIMBING ANDA

Selang beberapa tahun selepas setiap penyenggaraan, jam tangan anda harus diberikan perhatian yang menyeluruh. Sebagai Peruncit Rasmi Rolex, ‭Hung Cheong Jewellery & Watch diberi kuasa untuk menerima jam tangan Rolex anda untuk penyenggaraan. Dengan ilmu, kemahiran dan pengetahuan teknikal yang diperlukan, kami bersedia untuk memberi nasihat kepada anda mengenai semua aspek teknikal jam tangan Rolex.

Servicing-Your-Rolex-Verification_Portrait

Menservis dan Membaiki Jam Rolex di Barang Kemas & Jam Tangan Hung Cheong

Melalui Hung Cheong Jewellery & Watch‬ anda boleh mengakses rangkaian Rolex yang terlatih di seluruh dunia. Kami mengikuti prosedur penyenggaraan Rolex yang direka untuk memastikan setiap jam tangan yang meninggalkan bengkel Rolex mematuhi spesifikasi estetika dan fungsi asalnya.

Servicing-Your-Rolex-Procedure_Portrait

PROSEDUR PENYENGGARAAN ROLEX

Prosedur penyenggaraan Rolex direka untuk memastikan setiap jam tangan yang meninggalkan bengkel Rolex mematuhi spesifikasi estetika dan fungsi asalnya. Setiap mekanisme dibaik pulih secara menyeluruh dan setiap penutup serta rantai diperbaharui dengan rapi untuk mengembalikan kilauannya. Ketepatan dan kalis air jam tangan diuji dengan teliti bagi menjamin tahap kualiti dan keutuhan yang seharusnya ada pada jam tangan Rolex anda.

JAMINAN PENYENGGARAAN DUA TAHUN

Selepas penyenggaraan selesai, Rolex anda dilindungi oleh Jaminan Penyenggaraan selama dua tahun. Jaminan ini tidak termasuk apa-apa kerosakan atau kemerosotan yang disebabkan oleh kemalangan atau pengendalian jam tangan yang salah. Sebarang campur tangan oleh pihak ketiga yang tidak dibenarkan oleh Rolex atau penambahan mana-mana bahagian atau aksesori yang tidak dikeluarkan oleh Rolex akan membatalkan Jaminan Perkhidmatan.

Servicing-Your-Rolex-Two-Year-Service-Guarantee_Portrait
Servicing-Your-Rolex-Image-Banner-01_Portrait

Teruskan Meneroka

Keep-Exploring-Landing-Page_Portrait

ROLEX DI HUNG CHEONG

Keep-Exploring-Rolex-Collection

KOLEKSI ROLEX

Keep-Exploring-Rolex-Collection

JAM TANGAN BAHARU 2022

Keep-Exploring-Servicing-Your-Rolex

PENYENGGARAAN ROLEX ANDA

Rolex-Malaysia-Hc-Boutique-Keep-Exploring

BUTIK KAMI

Rolex-Malaysia-Hc-History-Keep-Exploring

SEJARAH KAMI

Keep-Exploring-Contact-Us

HUBUNGI KAMI

Pin It on Pinterest