Dasar Kuki

Hung Cheong Jewellery & Watch Sdn. Bhd. (“Hung Cheong”) menggunakan kuki di laman web kami. Ini adalah untuk merekodkan pilihan pengguna dan mengoptimasikan prestatsi laman web yang menjadikan navigasi lebih mudah dan menambah baik pengalaman dalam talian anda.

Kuki adalah fail data kecil yang disimpan di peranti anda. Ia boleh digunakan untuk merekodkan data dari penggunaan laman web seperti kawasan laman web yang anda telah lawati pada masa yang lalu dan jangkamasa lawatan. Dengan menggunakan dan mengakses perkhidmatan yang disediakan oleh laman web, Hung Cheong meletakkan beberapa fail kuki di pelayar web peranti akhir anda. Hanya kuki pada peranti akhir anda akan dikenal pasti.

Anda mempunyai keupayaan untuk menerima atau menolak kuki dengan mengubahsuaikan tetapan dalam pelayar anda. Sekiranya anda ingin melakukan ini, sila lihat menu bantuan pelayar anda. Walau bagaimanapun, anda mungkin tidak dapat menggunakan semua ciri-ciri interaktif laman web kami jika kuki dinyahdayakan.

Versi Bahasa Inggeris Dasar Kuki ini boleh didapati di sini.

Rolex Section

Semasa menavigasi pada bahagian Rolex laman web kami, sesetengah kuki adalah dikawal oleh ROLEX SA yang menggunakan Dasar Kuki berikut .

Pin It on Pinterest